konzervy pro psy Kurča a vemeno v plechu 855g

Eshop www.dogDOG.sk ponúka kvalitné krmivo pre psov, granule vybraná TOP DRY FOODS, veterinárno kontrolovaná krmivá!
Ultrapremiove granule FirstMate Holistické granule Fromm Family Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové granule Regal Holistické krmivo Dog Lovers Holistické krmivo Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Prírodné doplnky AniVital Prírodné doplnky pre psov StazMedical Vysoko kvalitné konzervy pre psov
<< Návrat na předchozí stránku

Kurča a vemeno v plechu 800g


konzerva pre psov • štvrtka kurčaťa + hovädzí vemeno • ručne plnené • 100% podiel živočíšnych bielkovín • neobsahuje umelé konzervačné prostriedky, farbivá či...

Viac detailov


3,50 €

Vernostný program Pre tento produkt nie sú dostupné žiadne prémiové body. Vaše prémiové body.




Potrebujete poradiť? Nie ste si istí s výberom? Využite našej služby "Krmivo na mieru"

Pri nákupe nad 59€ je u nás doprava ZADARMO

Vysoko kvalitné ručne plnené konzervy pre psov so 100% podielom živočíšnych bielkovín. Konzervy neobsahujú vedľajšie produkty, obilniny ani sóju, farbivá, dochucovadlá ani konzervačné látky! Sú extrémne chutné a vyznačujú sa vysokou stráviteľnosťou. Konzervy sú vhodné pre šteňatá, dospelé psy i seniorov.

Obsahujú celú štvrtku kuraťa vrátane kostí a chrupaviek - vysoká podpora kĺbov. Samozrejmosťou je mäso v potravinárskej kvalite a čistote. Vyznačujú sa vynikajúcimi nutričnými a diétnymi hodnotami, vysoký obsah horčíka podporuje správnu funkciu svalov a nervov, sodík a vápnik sa priaznivo podieľa na spevňovanie kostí.

NEOBSAHUJÚ žiadne obilniny, vedľajšie produkty (odpady z výroby), chem konzervanty, dochucovadlá, farbivá. Pre dlhodobú čerstvosť poslúži znovu uzatvárateľné viečko.

Zloženie:

Štvrtka kurčaťa + hovädzí vemeno. 100% podiel živočíšnych bielkovín, 70% kura, 30% hovädzie

 

Priemerné akostné znaky v 1 kg:


Konzerva obsahuje vysoké množstvo prirodzených vitamínov (A, E, D), aminokyselín (lyzín, metionín, cystín) a minerálov.

bielkoviny 130g
tuky 60g
vláknina 5g
popoloviny 25g
vlhkosť 75%

Odporúčané kŕmnej dávky:
5 kg 200 g
10 kg 400 g
20 kg 600 g
30 kg 800 g

Podáva sa pri izbovej teplote. Udržujte otvorenú konzervu v chlade a uzavretou červeným znovu uzatvárateľným viečkom. Konzervy odporúčame kombinovať s kvalitnými granulami, ideálny aj ako doplnok po operáciách, v rekonvalescencii, pri problémoch s obličkami a močovými cestami - konzervy vďaka vysokej vlhkosti dodajú psíkovi veľa tekutín, čo podporí správnu funkciu obličiek.

Psycholog psu

Odber noviniek