Farm Fresh Lamb & Rice Adult Large Breed

Eshop www.dogDOG.sk ponúka kvalitné krmivo pre psov, granule vybraná TOP DRY FOODS, veterinárno kontrolovaná krmivá!
Ultrapremiove granule FirstMate Holistické granule Fromm Family Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové granule Regal Holistické krmivo Dog Lovers Holistické krmivo Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Prírodné doplnky AniVital Prírodné doplnky pre psov StazMedical Vysoko kvalitné konzervy pre psov
<< Návrat na předchozí stránku

Farm Fresh Lamb & Rice Adult Large Breed


Krmivo pre dospelé psy veľkých a obrích plemien • jahňacie + ryža • BEZ OBILNÍN • vhodné pre citlivé psy 

Viac detailov


11,50 €

Vernostný program Nákupom tohoto produktu môžete získať až 6 prémiových bodov ako kupón pre 0,24 €. Vaše prémiové body.




Potrebujete poradiť? Nie ste si istí s výberom? Využite našej služby "Krmivo na mieru"

Pri nákupe nad 59€ je u nás doprava ZADARMO
Kompletné krmivo pre dospelé psy veľkých a obrích plemien
holistické - vyrobené z produktov v potravinárskej čistote a kvalite
podpora kĺbového systému (výstavba, hydratácia, protizápalový účinok)
pomáha udržiavať zdravú kožu a srsť vďaka omega3 a omega 6 mastným kyselinám
brusnice - silný prírodný antioxidant
alfalfa - lucernová múčka
neobsahuje kukuricu, pšenicu, sóju

Popis krmiva

Nutrične vyvážené krmivo pre veľké a obrie plemená psov s optimálním zdrojom živočíšnych bielkovín pochádzajúcich z jahňacieho a králika poskytuje vašim miláčikom zdroje kvalitné diétne bielkoviny. Krmivo je vyrábané najmodernejšou technológiou za použitia systemu vacuum coating, ktorý zabezpečuje rozptýlení tukov, vitamínov a minerálnych látok rovnomerne v celom priereze granulky. Vďaka tomu nedochádza k rýchlej oxidácii tukov a tým je garantovaná aj dlhšia doba trvanlivosti krmiva.

Králičie mäso považujeme za ľahko stráviteľné, s nízkym obsahom tuku, je bohaté na draslík, fosfor, síru, horčík a zinok. Jahňacie je aktuálne a najžiadanejším zdrojom živočíšne bielkoviny v superprémiových a ultrapremiových krmivách vôbec. Oba zdroje bielkoviny sa ideálne dopĺňajú. Sladké zemiaky a hrášok ako opimální zdroj vlákniny, na podporu trávenia vášho miláčika. Zároveň majú funkciu nepostrádateľného zdroje vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Lucernová múčka alfalfa obsahuje antioxidanty, vitamíny, minerály, aminokyseliny, aktívne enzýmy, bioflavonoidy, chlorofyl aj iné fytonutrienty, ktoré sú potrebné pre optimálny bunkový metabolizmus, regeneráciu a ochranu. Ľanový olej a lososový olej ako zdroj mastných nenasýtených kyselim Omega 3 má pozitívne účinky aj na kardiovaskulárny systém. Extrakt z juky potom eliminuje zápach, čo obzvlášť ocenia majitelia väčších a veľkých plemien, ktorí zdieľajú so svojimi miláčikmi spoločné priestory. Krmivo je obohatené o glukosamín a chondroitín pre zdravý rast kostí a správnu funkciu kĺbov. Brusnice ako koncentrovaný zdroj vitamínov a minerálnych látok sú potom už ako čerešnička na torte vyváženého hypoalergénneho kŕmenie pre vášho miláčika.

Zloženie krmiva 

Dehydrované jahňacie mäso, 16% ryža, kukurica, 14% čerstvé jahňacie mäso, jačmeň, kukuričný lepok, kurací tuk, zemiaky, cukrovarské rezky, hydrolyzovaný kurací proteín, sušená ryba, lososový olej, ľanové semienko, 0.15% mannán-oligosacharidy, 0.15% frukto-oligosacharidy, celé vajce, 0.1% Yucca schidigera, ovos obsahujúce bioflavonoidy (citrus) 0.1%, 0.019 glukosamín, 0.013 chondroitín, carobin.

Analýza krmiva 

781/5000 28,5% hrubý proteín, 16% tuk, 2.5% vláknina, 8.5% anorganické látky, 1.8% vápnik, 1.1% fosfor, 0.23% sodík, 0.50% draslík, 0.10% horčík, 0.30% Omega-3 mastné kyseliny, 2.20% Omega-6 mastné kyseliny. Doplnkové látky na kg: Nutričné doplnkové látky: Vitamín A 21,000 IU, vitamín D3 1,600 IU, vitamín E (3a 700) 400mg, vitamín B1 12mg, vitamín B2 14mg, D-panteotenát vápenatý 20mg, vitamín B6 (3a831) 12mg, vitamín B12 0,15 mg, vitamín C (askorbyl monofosfát ) 50mg, Vitamín K 1 mg, Kyselina listová 1mg, Biotín 0,50mg, Cholínchlorid 2,380mg, síran meďnatý pentahydrát 32 mg, chelát medi a aminokyselín n-hy¬drát 40mg, jodičnan vápenatý bezvodý 3.08mg, oxid zinočnatý 166.67mg, chelát zinku a hydrátu aminokyselín 266.67mg, síran mangánatý 78.13mg, selén (3b8.10) 65.22mg.

Odporúčanie

Odporúčané dávkovanie: Okrem telesnej hmotnosti môže mať na kŕmnu dávku vplyv aj vek, úroveň aktivity, temperament, trávenie a rýchlosť metabolizmu. Odporúčané dávkovanie nájdete v nižšie uvedenej tabuľke. Vždy zaistite, aby mal pes k dispozícii dostatok čerstvej čistej pitnej vody.
Skladujte v chlade a SUCHU.

Dávkovanie krmiva

odporúčané dávkovanie pre dospelých psov s normálnou aktivitou nájdete v tabuľke uvedené na obale. Správnu kŕmnu dávku najlepšie určíte pravidelným kontrolovaním hmotnosti psa. Krmivo podávajte v suchom stave. Pes by mal mať k dispozícii čerstvú pitnú vodu

Psycholog psu

Odber noviniek